d
An igniting portfolio theme designed
to help you leave quite a mark.
Back to Top

KBO! 40th Anniversary – Celebration & New Album Promotion

KBO! 40th Anniversary – Celebration & New Album Promotion

 

Bend KBO! koncertom u svom rodnom gradu Kragujevcu obeležava jubilej – punih 40 godina postojanja i aktivnog rada na muzičkoj sceni. (Ko želi, može da čestita!)
Ujedno, biće ovo i koncertna promocija novog studijskog albuma pod nazivom “100%” koji je izašao u martu mesecu ove godine na CD i LP nosaču zvuka.
Bend KBO! osnovan je daleke 1982. godine u Kragujevcu. U ovom trenutku ovo je najstariji aktivni srpski punk bend i jedan od najstarijih punk/hc bendova sa ex-YU prostora. Sve ove godine KBO! je imao neprekidnie koncertne aktivnosti širom bivše Jugoslavije i Evrope. Isto je toliko godina studijskog rada iza čega stoji i 14 objavljenih studijskih albuma.
Danas su KBO! :
Saša Vujić Vuja – frontmen i osnivač benda/ glavni vokal/ gitara
Vojin Ratković Voja – bubanj
Ivan Ivezić Iveza – gitara/ prateći vokal
Svi ste pozvani u subotu, 12. novembra da sa nama u autentičnom prostoru Čaurnice Kneževog arsenala proslavite jubilej i uživate uz stare i nove hitove!
Zadovojstvo nam je i da najavimo specijalne goste na koncertu, lokalnu podršku, bend LUR (Ludak u razvoju) koji garantuju dobru i žestoku svirku i podizanje atmosfere na nivo koji dolikuje ovakvom jubileju!
Ulaz je BESPLATAN!
https://www.facebook.com/events/794723438305083?ref=newsfeed