d
An igniting portfolio theme designed
to help you leave quite a mark.
Back to Top

Jugoslovenka @ Dom Omladine Kragujevac

Jugoslovenka @ Dom Omladine Kragujevac

 

 

Jugoslovenka @ Dom Omladine Kragujevca, petak 02.12.2022. od 20h
Posle pune četiri godine kako ova žurka puni beogradske klubove Šlep, Štrafta i Pop Quart, i tri rasprodate žurke u Novom Sadu ove godine, žurka “Jugoslovenka” je rešila da krene na turneju i u petak 02. decembra stiže u Dom Omladine Kragujevca!
Ovo je žur svih velikih jugoslovenskih bendova, urbanih muzičkih pokreta, jedan presek scene nekad i sad na ovim prostorima. Spremite grlo za pevanje i noge za plesanje, a na repertoaru će biti Dino Dvornik, EKV, Haustor, Denis & Denis, Idoli, Bebi Dol, Partibrejkers, Prljavo Kazalište, Oliver Mandić, Đavoli, Bajaga… a biće tu i novih snaga poput Nipplepeople, Buč Kesidi, SevdahBaby, MVP, Irie FM, Z++, Artan Lili…
Za DJ pultom Duško Milojević a.k.a. Dulex, čovek koji je bio rezident najboljih beogradskih alternativnih klubova kao što su Akademija, Povetarac, Ben Akiba, Pazi Škola, Štrafta, Pop Quart, Šlep… i čovek koji već punih 10 godina u Božidarcu u okviru Vračar Rocks serijala organizuje koncerte najboljih regionalnih bendova.
Karte po ceni od 500 dinara možete da nabavite na ulazu u klub… * (čekam da mi Boža javi da li će moći negde da se kupe karte u pretprodaji… ako ne bude moglo onda ćemo samo na vratima te večeri)
Vidimo se ����❤️