03.03. 21h Arsenalizacija 08 – Repetitor & Moon

Repetitor, garažni rock/post-punk trio iz Beograda su bez sumnje jedan od najzanimljivih i najprodornijih mladih bendova sa Balkana.

Posle 6-7 godina pauze od koncerta na Demofestu 2011. Repetitor ponovo stižu u Kragujevac. Ovaj put ulaz će biti besplatan, kao poklon Arsenal festa svojim sugrađanima i zagrevanje za festival.

Sa sva tri svoja albuma Sve što vidim je prvi put (Odličan Hrčak, 2008), Dobrodošli na okean (Moonlee Records, 2012) i Gde ćeš (Moonlee Records 2016) Repetitor su jednostavno osvajali top-liste, primali odlične kritike, a sa svojim fantastičnim divljim i visoko energetskim koncertnim nastupima su si i ubrzo širili svoju fanovsku bazu. Repetitor imaju iza sebe bezbroj koncerta širom Balkana, pet evropskih turneja, kao i nastupe na brojnim festivalima (Sziget, Exit, Pohoda, Eurosonic, INmusic, SuperUho, Terraneo, Rock For People…), a oduševili su i publiku u Kini i Rusiji.

Repetitor su svoj prepoznatljivi zvuk polako gradili pod uticajem žestokog rock‘n’rolla, post-punka i svega između.

www.facebook.com/repetitorbgd/

MOON
Gitara: Milan Katanić (Ništa ali logopedi, Eleven)
Bas: Miki Stanković (Eleven)
Bubnjevi: Miroslav Stanković

Šabački space-rock sastav MOON je nastao leta 2016. godine nakon spontanog jam sessiona ove trojke. Zvanično predsavljanje MOON beleži maja 2017. izdavanjem singlova „Escape“ i „Voyager 1“. Produkcija je rađena u zagrebačkom Chicken Sound studiju od strane strane Vedrana Kovačića Belog, poznatog po radu sa Abroad Experiments, A|symmetry, Judette, Bang Bang, i dr.
MOON je svoj audio-vizuelni izraz predstavio u punom svetlu nastupom na Arsenal Festu juna 2017., gde je zatvorio drugo veče festivala na Demolition stage.
Februara 2018. trojka MOON ulazi u Chicken Sound studio u Zagrebu da zabeleži materijal koje će biti deo EP izdanja planiranog za proleće.
Muzika benda MOON je instrumentalni rock. Članovi benda su iskusni šabački muzičari. Gitarista Milan Katanić je poznat po radu u legendarnom crossover bendu iz 90-tih, Ništa ali logopedi. Zajedno sa basistom Mikijem Stankovićem svira u alt-rock sastavu Eleven koji radi od 2008. Miroslav Stanković debituje na bubnjevima.

www.facebook.com/moon.spacerockband

Ulaz slobodan!

03.03. 21h Arsenalizacija 08 – Repetitor & Moon

| Arsenalizacija, Koncerti |
About The Author
-